Επίσκεψη στο Λύκειο Gramsci Keynes στο Πράτο, Ιταλία

Επίσκεψη στο Λύκειο Gramsci Keynes στο Πράτο, Ιταλία
Επίσκεψη στο Λύκειο Gramsci Keynes στο Πράτο, Ιταλία

(3 Μαρτίου 2016) Κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο πλαίσιο του GAIA στο Λύκειο Gramsci Keynes του Prato, παρουσιάστηκαν οι κύριοι στόχοι του έργου και οι σχετικές δράσεις, καθώς και ο γενικός σχεδιασμός των δοκιμών που θα λάβουν χώρα στο σχολείο τους ακόλουθους μήνες.
Η ομάδα του GAIA παρείχε βασικές πληροφορίες και οδηγίες για τις δοκιμές που θα πραγματοποιηθούν, εξηγώντας πώς και πότε το προσωπικό του σχολείου θα εμπλακεί στις δοκιμές. Η OVER παρουσίασε την τεχνολογία της για τον έλεγχο της κατανάλωσης της ενέργειας στο κτίριο, τονίζοντας τα πλεονεκτήματα της παρακολούθησης της ενέργειας και τα πιθανά περιθώρια για εξοικονόμηση ενέργειας, βασιζόμενη σε προηγούμενη εμπειρία από άλλες σχετικές δράσεις.
Επιπρόσθετα, συζητήθηκαν τα βασικά χαρακτηριστικά του κτιρίου του σχολείου, καθώς και ιδέες για τη συμμετοχή των μαθητών στις δοκιμές του GAIA. Το προσωπικό του σχολείου έδωσε στην ομάδα πολλές και χρήσιμες πληροφορίες για το κτίριο σχετικά με την κατανάλωση της ενέργειας, των αιθουσών που χρησιμοποιούνται από τους μαθητές, κτλ.
Η συνάντηση περιλάμβανε επίσης επιθεώρηση των ηλεκτρολογικών πινάκων, του γυμναστηρίου, του αμφιθεάτρου, της βιβλιοθήκης, του κυλικείου και 2 κτιρίων με αίθουσες και εργαστήρια.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This work was supported by the European Commission and the EASME, under the H2020-EE-2015-2-RIA call and contract number 696029.

Be informed!

Sign up for newsletter