4η GAIA συνάντηση – Αθήνα 16-17 Φεβρουαρίου 2017

4η GAIA συνάντηση – Αθήνα 16-17 Φεβρουαρίου 2017
4η GAIA συνάντηση – Αθήνα 16-17 Φεβρουαρίου 2017

Η 4η συνάντηση έργου πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 16-17 Φεβρουαρίου στις εγκαταστάσεις του ΙΤΥΕ. Η ομάδα του έργου έχει ήδη παραδώσει μερικά σημαντικά παραδοτέα και ολοκληρώσει αρκετές εργασίες, ιδίως στο κομμάτι των τεχνικών εγκαταστάσεων. Η πρώτη έκδοση των εφαρμογών για τους τελικούς χρήστες είναι διαθέσιμη και το GAIA τώρα στρέφεται στο σχεδιασμό και υλοποίηση μιας σειράς από σύντομες δοκιμές σε επιλεγμένα σχολεία.
Αυτές οι δοκιμές θα πραγματοποιηθούν σε σχολεία που συμμετέχουν στο GAIA, στοχεύοντας στη συλλογή feedback από διαφορετικά περιβάλλοντα και κουλτούρες για την βελτίωση τόσο των εκπαιδευτικών σεναρίων, όσο και των εφαρμογών τελικού χρήστη. Το επόμενο βήμα είναι να οργανωθεί μια σειρά από επιμορφωτικά εργαστήρια, παρουσιάζοντας τις προτεινόμενες δράσεις και τις GAIA εφαρμογές.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This work was supported by the European Commission and the EASME, under the H2020-EE-2015-2-RIA call and contract number 696029.

Be informed!

Sign up for newsletter