GAIA Workshop στο πλαίσιο του συνεδρίου HiSTEM2016

GAIA Workshop στο πλαίσιο του συνεδρίου HiSTEM2016
GAIA Workshop στο πλαίσιο του συνεδρίου HiSTEM2016

Το επόμενο GAIA workshop θα διοργανωθεί την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στην Αθήνα, στο πλαίσιο τουHiSTEM2016 conference. Το συνέδριο παρέχει μια πλατφόρμα διάδοσης των βέλτιστων πρακτικών στη διδασκαλία και εκμάθηση STEM στην Ελλάδα και θα εμπνεύσει και θα ενδυναμώσει τους εκπαιδευτικούς για να βελτιώσουν την ποιότητα της διδασκαλίας, να αυξήσουν την εμπλοκή τους στην εκπαίδευση STEM και τις σταδιοδρομίες, να συνδέσουν τους σπουδαστές με τη βιομηχανική πραγματικότητα. Να οδηγήσει τη δημιουργικότητα, τη μάθηση βασισμένη στην έρευνα, την επίλυση προβλημάτων και τη μάθηση βάσει σχεδίων.

Η Ελληνογερμανική Αγωγή και το CTI – ΙΤΥΕ “Διόφαντος» διοργανώνουν ένα workshop σχετικό με το GAIA για την «Εκμάθηση της εξοικονόμησης ενέργειας στα σχολικά κτίρια». Το workshop θα είναι ανοιχτό σε όλους τους συμμετέχοντες στο συνέδριο, αφού θα μπορεί να παρακολουθήσουν όχι μόνο καθηγητές από τα σχολεία του GAIA αλλά και οποιοσδήποτε δάσκαλος ενδιαφέρεται για τον τομέα της ενεργειακής διαχείρισης στα σχολεία.

Το πρόγραμμα συνεδρίων είναι διαθέσιμο

The conference program is available here while the workshop agenda is available here.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This work was supported by the European Commission and the EASME, under the H2020-EE-2015-2-RIA call and contract number 696029.

Be informed!

Sign up for newsletter