To GAIA δοκιμάζει εργαστηριακές ασκήσεις αιθουσών

To GAIA δοκιμάζει εργαστηριακές ασκήσεις αιθουσών
To GAIA δοκιμάζει εργαστηριακές ασκήσεις αιθουσών

Η ομάδα του ΙΤΥΕ παρουσίασε την προτεινόμενη GAIA εργαστηριακή άσκηση στους καθηγητές του Πειραματικού Γυμνασίου Πατρών και του 1ου τεχνικού γυμνασίου της Πάτρας την Παρασκευή 12 Μαΐου. Ο Δρ Γεώργιος Μυλωνάς και η Lidia Pocero εξήγησαν στους καθηγητές πώς μπορούν να χρησιμοποιήσουν το GAIA kit για να κάνουν απλές και πιο πολύπλοκες δραστηριότητες με τους μαθητές. Επιπλέον, ο Παύλος Κουλούρης από την Ε.Α. παρουσίασε τα επόμενα βήματα για τη συνεργασία της ομάδας του GAIA με τους εκπαιδευτικούς προκειμένου να παράγουν επαρκή εκπαιδευτικά σενάρια ανά σχολεία. Οι εκπαιδευτικοί θα κληθούν σε διήμερο εργαστήριο στην Αθήνα για να ανταλλάξουν ιδέες για την αποτελεσματικότερη προσέγγιση των θεμάτων του GAIA με τους μαθητές, λαμβάνοντας υπόψη τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του σχολικού προγράμματος σπουδών και του σχολικού κτιρίου. IMG_7079

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This work was supported by the European Commission and the EASME, under the H2020-EE-2015-2-RIA call and contract number 696029.

Be informed!

Sign up for newsletter