Πρώτος γύρος δοκιμών στην Πάτρα

Πρώτος γύρος δοκιμών στην Πάτρα
Πρώτος γύρος δοκιμών στην Πάτρα

Καθώς η κοινοπραξία προετοιμάζεται για την έναρξη των δοκιμών GAIA στα ελληνικά σχολεία, πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα μια συνάντηση με καθηγητές από τα 5 σχολεία της περιοχής που συμμετείχαν στο πρόγραμμα, μαζί με τις Διευθύντριες Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση της Πάτρας, κ. Πηνελόπη Σακοβέλη και κ. Ιωάννα Παπαϊωάννου.

Σκοπός της συνάντησης ήταν να ενημερώσει τους συμμετέχοντες σχετικά με τα πρωτότυπα εφαρμογών GAIA και τα τρέχοντα σχέδια για την έναρξη των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων του GAIA στις τάξεις τις επόμενες εβδομάδες. Η συνάντηση παρείχε στην κοινοπραξία ένα πρώτο σχόλιο σχετικά με ορισμένες πτυχές των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, για τις οποίες θα συνταχθεί ένα σχέδιο χρονοδιαγράμματος τις επόμενες ημέρες.
First round of trials to begin in Patras

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This work was supported by the European Commission and the EASME, under the H2020-EE-2015-2-RIA call and contract number 696029.

Be informed!

Sign up for newsletter