Συνάντηση με τις υπεύθυνες της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στην Πάτρα 11/2/2016

Συνάντηση με τις υπεύθυνες της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στην Πάτρα 11/2/2016
Συνάντηση με τις υπεύθυνες της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στην Πάτρα 11/2/2016

Ο Δρ. Γιώργος Μυλωνάς, συντονιστής του έργου GAIA, και οι συνεργάτες του στο ΙΤΥΕ «Διόφαντος» συναντήθηκαν με τις υπεύθυνες Α’βάθμιας και Β’βάθμιας για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση στην Πάτρα, την Τετάρτη στις 2/11/2016 στις εγκαταστάσεις του ΙΤΥΕ. Η ομάδα του ΙΤΥΕ παρουσίασε το έργο συνολικά, τους στόχους του και τις δράσεις του στις κ. Πηνελόπη Σακοβέλη και Ιωάννα Παπαϊωάννου. Ακολούθησε μια εποικοδομητική συζήτηση σχετικά με το έργο και τις πιλοτικές δράσεις του στα σχολεία της Πάτρας. Τέτοιες δράσεις αποσκοπούν στην αποτελεσματική και εποικοδομητική υλοποίηση των σεναρίων του GAIA στα σχολεία της Αχαΐας.
Οι δοκιμές στα σχολεία της Πάτρας θα υποστηριχθούν μέσω των προγραμμάτων της Περιβαλλοντικής εκπαίδευσης από εκπαιδευτικούς της Α’βάθμιας και Β’βάθμιας. Επίσης, η πρώτη ημερίδα στο πλαίσιο του έργου για τα σχολεία στην Πάτρα και την Λευκάδα ορίστηκε για τις 25 Νοεμβρίου 2016. Εκτός από τους εκπαιδευτικούς και τους διευθυντές των σχολείων από τα συμμετέχοντα σχολεία, οι υπεύθυνες της Περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, ο Περιφερειακός Δ/ντής, καθώς και οι Σχολικοί σύμβουλοι θα προσκληθούν για να παρακολουθήσουν το εργαστήριο. Περισσότερες πληροφορίες για την πρώτη ημερίδα του έργου θα είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του GAIA σύντομα.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This work was supported by the European Commission and the EASME, under the H2020-EE-2015-2-RIA call and contract number 696029.

Be informed!

Sign up for newsletter