Χρήση θέρμανσης/κλιματισμού

Home Forums Greek Forum Εκπαιδευτικές δράσεις Χρήση θέρμανσης/κλιματισμού

This topic contains 0 replies, has 1 voice, and was last updated by  chita 5 years, 10 months ago.

Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #4332

  chita
  Keymaster

  Ένας παράδεισος μάθησης – με τη σωστή θερμοκρασία και υγρασία! Οι μαθητές μελετούν διαγράμματα σχετικής υγρασίας και θερμοκρασίας, ορίζουν τις ικανοποιητικές και τις ιδανικές συνθήκες για την τάξη τους και καταγράφουν τα συμπεράσματά τους. Καταγράφουν τις μετρήσεις υγρασίας και θερμοκρασίας στην τάξη, καθορίζουν τις κατάλληλες συνθήκες και αποφασίζουν πώς να παρέμβουν για να επιτύχουν εξοικονόμηση ενέργειας.

  Ένας παράδεισος μάθησης – με βοήθεια από τα παράθυρα! Πώς επηρεάζεται η θερμοκρασία στην τάξη από το άνοιγμα ή το κλείσιμο των παραθύρων; Πώς μπορούν οι μαθητές να μετρήσουν και να χειριστούν το θόρυβο από το εξωτερικό περιβάλλον και να παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους με την ελάχιστη ενόχληση; Τι θα αλλάξει στις συνθήκες της τάξης, εάν αρχίσουν να χρησιμοποιούν διαφορετικά τις κουρτίνες; Καταγράφουν τη θερμοκρασία και τα επίπεδα θορύβου στην τάξη με ανοικτά και κλειστά παράθυρα και με ανοιχτές ή κλειστές κουρτίνες. Αποφασίζουν ποιες είναι οι ιδανικές συνθήκες για το μάθημα, ώστε να μπορούν να εξοικονομούν ενέργεια που χρησιμοποιείται για τη θέρμανση ή ψύξη της τάξης.

Viewing 1 post (of 1 total)

You must be logged in to reply to this topic. Login here

This work was supported by the European Commission and the EASME, under the H2020-EE-2015-2-RIA call and contract number 696029.

Be informed!

Sign up for newsletter